IZJAVE STRANK

EKVIVAL d.o.o.

V množici izdelovalcev spletnih strani je zelo težko najti pravega ponudnika! Mnogi so čudoviti in krasni, dokler ne vzpostaviš sodelovanja - včasih se sprevrže v nočno moro! Sama sem zelo dolgo iskala storitev, ki bi vsebovala naslednje lastnosti: profesionalen pristop, odzivnost, ugodni plačilni pogoji, ljubeznivost.

Zelo sem zadovoljna, da sem našla podjetje Kreatim in vse to dobila pri njih!

Snježana Muzica, direktoricag podjetja Ekvival d.o.o., www.ekvival.si

Otroška spletna trgovina MALI BOJEVNIK

S storitvami podjetja Kreatim smo bili izjemno zadovoljni. Svoje delo so opravili kakovostno in ažurno. Na vsa naša vprašanja in zamisli so se odzivali hitro in celovito. Celo več, lahko rečem, da so s svojim aktivnim odnosom pomembno prispevali tudi k uspehu našega podjetja, zato jim gre iskrena zahvala in toplo priporočilo.

Aleksander Tonij, univ.dipl.ekon., Organika, d.o.o., direktor, www.facebook.com/malibojevnik

KRISTAL d.o.o. Renče

Pri izdelavi spletne strani za naše podjetje smo potrebovali nekoga, ki je zanesljiv, hiter ter inovativen. Vse te lastnosti združuje ekipa Kreatima, njihova pomembna prednost pa je tudi ta, da se prilagajajo potrebam in »muham« svojih naročnikov. Ažurnost, zanesljivost in korektno sodelovanje – sinonim za dober poslovni odnos, ki smo ga skupaj vzpostavili!

Barbara Skorjanc, marketing podjetja Kristal d.o.o., www.kristaldoo.si

VOLO d.o.o. - Alterna Slovenija

Alternina spletna stran je pripravljena in z izdelkom sem zadovoljna. Čeprav sem si zadala, da bo imela Alterna svojo slovensko spletno različico do konca leta 2011, sem se po ponudbi družbe Kreatim odločila, da ne gre čakati.
Cena in način plačila sta konkurenčna. Izredno hitro po predaji materialov, sem dobila v pregled spletno stran. Ker sem zelo zahtevna, smo se lotili s popravki in na Kreatimu so bili izredno ažurni in upoštevali prav vsako izmed mojih želja. V samo nekaj dneh je spletna stran dobila svojo končno podobo. Stran je pregledna, všečna, enostavna za uporabnika. Še enkrat hvala za izredno profesionalen odnos in veliko dobrih spletnih strani tudi v bodoče! Prepričana sem, da boste uspešni!

Barbara Bec, direktorica Volo d.o.o., www.alterna-kozmetika.si

POLYLINE d.o.o. Miren

Zahvaljujemo se KREATIMU za postavitev naše spletne strani, s katero smo dosegli veliko večjo obiskanost, kar se nam zdi najpomembnejše. Stalne stranke so pohvalile grafično podobo in vsebinsko preglednost, tako da je bil naš namen z novo stranjo povsem dosežen.
Sodelovanje pri sami izdelavi je bilo preprosto, hitro in ves čas spremljano z jasnimi navodili, tako da je bilo za nas veliko enostavneje kot smo pričakovali.

Mirja Mozetič, direktorica Polyline d.o.o., Miren, www.polyline.si

TEC d.o.o. Nova Gorica

S spletno stranjo smo izredno zadovoljni. S strani obiskovalcev naše spletne strani smo kmalu po postavitvi le-te pridobili pozitiven odziv glede preglednosti, enostavnosti.
Pomoč pri izdelavi spletne strani je bila na visokem nivoju, z upoštevanjem naših želja, svetovanjem, izkušnjami, pomoči pri pripravi gradiv, predvsem pa nas je izredno presenetila potrpežljivost izvajalcev in nevsiljivost pri podaji svojih predlogov.
Zadovoljni smo tudi s ceno in načinom obračunavanja oz. paketi, ki nudijo različne možnosti izbire. Spletna stran je bila hitro postavljena, vsi popravki ažurno izpeljani, enak pa je tudi odziv izvajalca pri spremembah in dopolnitvah naše spletne strani.

Toplo priporočamo tudi ostalim.

Jordan Mozetič, direktor TEC d.o.o. Nova Gorica, www.tecdoo.si

PRO GEA Nova Gorica

"Zelo sem zadovoljna z našo spletno stranjo, ki jo je izdelal KREATIM. Naše stranke in prijatelji so jo označili kot zelo prijetno in prijazno. KREATIM odlikuje tudi pravi posluh do stranke in profesionalnost izvedbe."

PROGEA Martina Krajnik s.p. geodetske storitve, izvedeništvo in svetovanje, www.progea.si

AVTO MIK d.o.o. Koper

"Z izdelavo spletne strani smo zadovoljni, ker so se upoštevale vse naše želje.

Spletna stran je pregledna in nemoteno deluje, odziv Kreatima na naše zahteve je super, saj so zelo hitri, ustrežljivi in prijazni, skratka zelo fajn."

Ester Miklavčič, direktorica Avtomik d.o.o., www.avtomik.si

ALEGO d.o.o. Renče

"Z našo spletno stranjo smo zelo zadovoljni. Stran je bila postavljena v zelo kratkem času in na način, kot smo si ga želeli. Rada bi pohvalila predvsem podporo, ažurnost in pomoč, ki nam je vedno na razpolago."

Tanja Beč, Frizerska trgovina ALEGO, www.alego.si

VIOLETTA

"S Kreatimom dobro sodelujemo, saj so naše želje hitro uresničene. Tudi mnenja tistih, ki našo stran obiskujejo, govorijo o tem, da spada med lepše in zanimive spletne strani."

Violetta Bonutti - Omega s.p., www.violetta.si

LEGA CATELANI d.o.o. - Trgovina Lega Nova Gorica

Naše sodelovanje z podjetjem Kreatim traja že 8 let. Veliko nam pomenijo njihove hitre in kvalitetno opravljene usluge. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč in prisluhniti našim željam in potrebam. Za nas je pomembno, da nam nudijo tudi fotografske usluge, saj bi jih sicer morali iskati drugje in za višjo ceno. Z veseljem se bomo še naprej obračali na njih.

Alenka, poslovodkinja v Trgovini Lega Nova Gorica, www.lega-catelani.si