Skeniranje, retuširanje in obdelava starih fotografij

Imate staro črno belo ali barvno fotografijo, ki bi jo želeli ohraniti?

Fotografijo vam poskeniramo in jo obdelamo tako, da ji odstranimo vse nepravilnosti kot so praske, šum, svetlobne nepravilnosti in druge motnje. Po potrebi jih tudi ustrezno obrežemo, odstranimo vse moteče elemente, zameglimo ozadje in jih dodatno izboljšamo z uporabo raznih filtrov.

Po obdelavi fotografijo shranimo v digitalni obliki in vam jo na vašo željo tudi natisnemo.

Urejanje, obdelava in retuširanje fotografij

Vam primanjkuje časa ali znanja, da bi vaše fotografije ustrezno obdelali?

Fotografiranje je le prvi korak do dobre fotografije. Z uporabo programov za obdelavo fotografij lahko fotografijam naredimo svetlobne in barvne korekcije, popravimo kontraste, beline, jih ustrezno obrežemo, odstranimo vse moteče elemente, zameglimo ozadje in jih dodatno izboljšamo z uporabo raznih filtrov.

Ustrezno jih pripravimo za potrebe razvijanja v foto studiju, objave na internetu ali uporabo za tiskane publikacije.

 

Za dodatna vprašanja nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 031 642 313, skupaj bomo našli najugodnejšo rešitev, tako da bodo nepozabni trenutku v vašem življenju zabeleženi za vedno. Ne prepustite pozabi pomembnih trenutkov v vašem življenju!

Izjave strank

  • Naše sodelovanje z podjetjem Kreatim traja že 8 let. Veliko nam pomenijo njihove hitre in kvalitetno opravljene usluge. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč in prisluhniti našim željam in potrebam. Za nas je pomembno, da nam nudijo tudi fotografske usluge, saj bi jih sicer morali iskati drugje in za višjo ceno. Z veseljem se bomo še naprej obračali na njih.

    Alenka, poslovodkinja v Trgovini Lega Nova Gorica

  • Zahvaljujemo se KREATIMU za postavitev naše spletne strani, s katero smo dosegli veliko večjo obiskanost, kar se nam zdi najpomembnejše. Stalne stranke so pohvalile grafično podobo in vsebinsko preglednost, tako da je bil naš namen z novo stranjo povsem dosežen. Sodelovanje pri sami izdelavi je bilo preprosto, hitro in ves čas spremljano z jasnimi navodili, tako da je bilo za nas veliko enostavneje kot smo pričakovali.

    Mirja Mozetič, direktorica Polyline d.o.o. Miren,

  • S storitvami podjetja Kreatim smo bili izjemno zadovoljni. Svoje delo so opravili kakovostno in ažurno. Na vsa naša vprašanja in zamisli so se odzivali hitro in celovito. Celo več, lahko rečem, da so s svojim aktivnim odnosom pomembno prispevali tudi k uspehu našega podjetja, zato jim gre iskrena zahvala in toplo priporočilo.

    Aleksander Tonij, univ.dipl.ekon., Organika, d.o.o., direktor

  • 1