Predstavite podjetje s profesionalno oblikovano celostno grafično podobo in promocijskim materialom.

Oblikovanje grafičnega izdelka, se začne pri grafičnem oblikovalcu. Razgledanost in prava ideja sta ključnega pomena. Za grafičnega oblikovalca ni dovolj, da zna uporabljati programsko opremo, ampak si mora ves čas širiti obzorja na področju umetnosti.Zanimati ga morajo kulturni, tehnološki in svetovni trendi in dogodki.
Reference naše grafične oblikovalke so zelo raznolike, tako da lahko stopi v stik z ljudmi vseh starosti in življenjskih slogov. Vedno ustvari več različic izdelka, s tem da je barve in črkovne vrste mogoče kadarkoli spremeniti. Z hitrim spreminjanjem in prilagajanjem izdelka pridobi prednost pri predstavitvi zamisli stranki, da slednja dobi vtis o alternativnih možnostih. Oblikovalka kritike ne vzame osebno, ampak zgolj konstruktivno da odkrije kateri vidiki dela bi bili primernejši. Tistim strankam, katere nimate začetne ideje ob prvem pogovoru in srečanju ponudi primerno svetovanje. Ko je izdelek končan, se pogovorimo še o materialih in učinkih, ter izdelek pripravimo za tisk.


Nudimo:

 • Oblikovanje logotipov
 • Oblikovanje celostnih grafičnih podob (CGP)
 • Oblikovanje vizitk in dopisov
 • Izdelava spletnih pasic - bannerjev
 • Oblikovanje letakov in oglasov za publikacije
 • Oblikovanje katalogov, brošur, ...

Izjave strank

 • Naše sodelovanje z podjetjem Kreatim traja že 8 let. Veliko nam pomenijo njihove hitre in kvalitetno opravljene usluge. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč in prisluhniti našim željam in potrebam. Za nas je pomembno, da nam nudijo tudi fotografske usluge, saj bi jih sicer morali iskati drugje in za višjo ceno. Z veseljem se bomo še naprej obračali na njih.

  Alenka, poslovodkinja v Trgovini Lega Nova Gorica

 • Zahvaljujemo se KREATIMU za postavitev naše spletne strani, s katero smo dosegli veliko večjo obiskanost, kar se nam zdi najpomembnejše. Stalne stranke so pohvalile grafično podobo in vsebinsko preglednost, tako da je bil naš namen z novo stranjo povsem dosežen. Sodelovanje pri sami izdelavi je bilo preprosto, hitro in ves čas spremljano z jasnimi navodili, tako da je bilo za nas veliko enostavneje kot smo pričakovali.

  Mirja Mozetič, direktorica Polyline d.o.o. Miren,

 • S storitvami podjetja Kreatim smo bili izjemno zadovoljni. Svoje delo so opravili kakovostno in ažurno. Na vsa naša vprašanja in zamisli so se odzivali hitro in celovito. Celo več, lahko rečem, da so s svojim aktivnim odnosom pomembno prispevali tudi k uspehu našega podjetja, zato jim gre iskrena zahvala in toplo priporočilo.

  Aleksander Tonij, univ.dipl.ekon., Organika, d.o.o., direktor

 • 1