Vaša spletna stran je eno izmed najučinkovitejših tržnih orodij. Zato mora izpolnjevati osnovne tri pogoje, biti mora dovolj vabljiva, privlačna in funkcionalna. Si želite res učinkovito spletno stran, ki bo pritegnila več strank in naredila odličen vtis na obiskovalce?

Vrhunska izdelava ali prenova spletne strani brez začetne investicije že za 28 € mesečno!

Izdelava spletnih strani naj vam ne dela skrbi, saj bomo za vse poskrbeli mi.

kljukca Skupaj z vami bomo naredili strategijo izdelave spletne strani upoštevajoč vse vaše želje, vam svetovali in pomagali pri izbiri vsebin in pripravi gradiva. Oblikovali vam bodo moderno spletno stran, ki bo naredila odličen vtis na vaše stranke in poslovne partnerje.
Preberite več »
izdelava-spletnih-strani
kljukca  Izdelava spletne strani bo potekala v sodelovanju z vami. Naši naročniki nas največkrat pohvalijo in priporočajo ravno zaradi našega »pravega posluha za stranke«, saj vedno upoštevamo vse želje strank. Naš entuziazem združen s strokovnostjo in bogatimi izkušnjami iz prakse nam omogočajo, da smo vedno zanesljivi in neprimerljivo hitri pri izvedbi projektov.
Na nas se lahko 100% zanesete!
Oglejte si izjave zadovoljnih strank »
kljukca  Izdelali vam bomo osnutek vaše spletne strani in ko boste z njim zadovoljni, vam bomo spletno stran postavili na hiter in zanesljiv strežnik. Uredili vam bomo tudi registracijo ali prenos vaše domene in vašo spletno stran vpisali v vse pomembne iskalnike in imenike. 
Preberite več »
kljukca  S pomočjo naprednega in prijaznega sistema si boste lahko spletno stran hitro in enostavno samostojno urejali, objavljali aktualno ponudbo, novice, akcije ... Tako bo vaša spletna stran za obiskovalce vedno aktualna in zanimiva.
Preberite več »
kljukca  Zagotavljamo vam tudi tehnično podporo, tako da bodo vse spremembe, dopolnitve in nadgradnje vaše spletne strani izpeljane ažurno.
Preberite več » 


Oglejte si naše reference za izdelavo spletnih strani »
izdelava-spletnih-strani1

Privlačna in učinkovita spletna stran je marketinško orodje, ki vam lahko pomaga povečati prodajo in znižati stroške. Slabo zasnovana spletna stran pa pošilja negativne signale vašim obiskovalcem, saj vizualna podoba spletne strani zelo vpliva na to, kaj si stranke mislijo o vašem podjetju.

V KREATIM-u vam vrhunsko izdelamo ali prenovimo spletno stran brez začetne investicije že za 28 € mesečno, vključno z začetnim oblikovanjem, gostovanjem, domeno in tehnično podporo.

Cenik izdelave in vzdrževanje spletnih strani »

Bodite med najboljšimi! Že danes nas neobvezujoče pokličite in pokazali vam bomo, kako lahko hitro in stroškovno učinkovito izboljšate vaš nastop na spletu.

Ne glede na to, ali že imate izdelano spletno stran ali jo želite prenoviti, v vsakem primeru nas pokličite na 05 33 33 181 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pozorno vam bomo prisluhnili in svetovali, kako lahko izboljšate vaš spletni nastop.