Kvalitetna spletna stran je za podjetje nepogrešljiv način, kako priti v stik z ljudmi, ki že danes potrebujejo vaše storitve in izdelke. Če podjetje nima učinkovite in uporabne spletne strani, lahko vsak dan izgubi veliko potencialnih prihodkov! Zato je zelo pomembno, da je v veliki množici spletnih strani vaša spletna stran pregledna, barvno usklajena, v skladu s celostno podobo podjetja in všečna ciljni skupini vaših obiskovalcev.

Lepo oblikovana spletna stran bo prepričala vaše stranke, da izberejo vaše storitve in izdelke, kar bo vplivalo tudi na povečanje prodaje vašega podjetja.priprava-vsebin

Pred izdelavo spletne strani je potrebno narediti načrt strukture povezav in vizijo oblikovanja, da bo vaša spletna stran učinkovita in funkcionalna. Zelo pomembno je oblikovanje in razporeditev vsebin, navigacija in struktura notranjih povezav.

Vaša spletna stran bo odražala vašo profesionalnost, če bo barvno usklajena in lepo oblikovana, zato mora biti oblikovana v pravilnih barvnih kombinacijah, paziti pa je potrebno tudi na velikost in tip pisave, ki daje poudarek pomembnejšim zadevam, da jih obiskovalci lahko opazijo.

Pri oblikovanju spletnih strani imamo večletne izkušnje in upoštevamo celostno grafično podobo vašega podjetja. V procesu oblikovanja spletne strani imamo vedno v mislih končnega uporabnika. V načrtovanje in oblikovanje vaše spletne strani bomo vložili veliko truda, tako da bo oblikovana v skladu z vašimi željami in potrebami.

prvi-vtisZaradi učinkovitosti spletne strani mora biti navigacija enostavna za uporabo in pregledna, saj obiskovalec vaše spletne strani potrebuje takojšnje informacije, ki ga zanimajo. Pomembne vsebine bomo postavili na vidno mesto in tako omogočili hitro pot do kontaktnih podatkov za povpraševanje. Na tak način pritegnemo obiskovalce in dosežemo, da se bodo vračali na vašo spletno stran.

Na vaše obiskovalce bo lepo oblikovana spletna stran naredila odličen vtis o vašem podjetju, zato jo je potrebno vsakih nekaj let osvežiti, saj mora slediti najnovejšim smernicam spletnega oblikovanja, ki se izredno hitro spreminjajo.
Logotip vašega podjetja naj bo v levem kotu zgoraj, vaši kontaktni podatki in akcijski pozivi k dejanjem obiskovalcev pa morajo biti na vidnih mestih.

Vam priprava kvalitetnih besedil in fotografij predstavlja velike težave? Če nimate ideje kako bi bila vaša spletna stran oblikovana, vam bomo pomagali pri kreativni zasnovi in izbiri primernih fotografij. Na osnovi vaših materialov (prospektov, fotografij in cenikov) vam mi postavimo vsebine na spletno stran.

Ni dovolj, da je vaša spletna stran samo lepo oblikovana. Potrebno je paziti tudi na hitrost nalaganja spletne strani, saj dolgotrajno nalaganje vsebine, animacij in fotografij obiskovalce odvrne od nadaljnje uporabe vaše spletne strani.

Oglejte si naše reference za izdelavo spletnih strani »

V KREATIM-u vam vrhunsko izdelamo ali prenovimo spletno stran brez začetne investicije že za 28 € mesečno, vključno z začetnim oblikovanjem, gostovanjem, domeno in tehnično podporo.

Cenik izdelave in vzdrževanja spletnih strani >>