Sistem za samostojno urejanje vsebin prihrani veliko časa pri objavljanju sprememb, saj omogoča hitro in enostavno urejanje ter dodajanje novih vsebin. Spletno stran lahko upravljate popolnoma sami, saj za to ne potrebujete posebnega računalniškega znanja. V sistem se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, do vaše spletne strani pa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le dostop do interneta.

Ko želite na spletno stran dodati novo ali popraviti staro vsebino, vam za to ni potrebno klicati vzdrževalca spletne strani, ampak spremembe naredite kar sami, na zelo enostaven način. Vnašanje in spreminjanje vsebin je zelo preprosto, saj je urejevalnik zelo podoben drugim urejevalnikom besedil (npr. Microsoft Word). Ob urejanju se vam odpre okno urejevalnika, kjer ustvarite nove ali uredite že objavljene vsebine.

Izdelate tabele, vnesete tekste in fotografije, določite prelivanje teksta okrog fotografij, izdelate povezave na elektronsko pošto, internet naslov ... in spremembe objavite. Na vsako stran lahko dodate opis in ključne besede in tako vplivate na boljšo pozicijo vaše spletne strani v iskalnikih.

okno-urejevalnika-cms