Vzdrževanje spletnih strani

Spletna stran z napačnimi in zastarelimi podatki podjetja pri obiskovalcih ne ustvarja občutka verodostojnosti, zato poskrbite, da bo vaša spletna stran redno osvežena. Aktualne vsebine na vaši spletni strani so ključnega pomena za uspeh vaše spletne strani.vzdrzevanje

Vsi naši paketi vključujejo vzdrževanje spletne strani, svetovanje in vrhunsko tehnično podporo preko telefona ali e-pošte in dostop do izobraževalnih vsebin.

Hitro in zanesljivo vam zamenjamo telefonske številke, aktualne novice ali tekst na vaši spletni strani, dodamo ali zamenjamo fotografije, animacije ali videoposnetke.

Poskrbimo za varnost vaših podatkov zato enkrat mesečno opravimo varnostno shranjevanje podatkovnih baz.

Skrbimo tudi za pravilno delovanje in nudimo nove rešitve za nadgradnjo spletnih strani.

Svetujemo vam tudi pri spremembah spletnih strani in omogočamo spremljanje statistike in analize obiska.

Nadgradnje spletnih strani

nadgradnjaSpletno stran lahko popestrimo z zanimivimi dodatki in orodji, ki učinkovitost spletne strani še dodatno povečajo. Napredne tehnološke rešitve in veliko možnosti nadgradnje z uporabniškimi orodji omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim željam, potrebam in vrsti dejavnosti. Dodatke in orodja lahko poljubno kombiniramo med seboj, tako da jih lahko kadarkoli tudi dodatno vključimo na spletno stran.

Dodamo lahko galerijo slik, katalog izdelkov, spletno trgovino, orodje za e-poštni marketing, koledar dogodkov, orodje za upravljanje z glasbo in videoposnetki, anketo, forum,  večjezično različico, dodatke za Facebook ...